We are …TACTICS


 

CONTENT
Ja, det är ett buzzword i branschen. Vissa kanske redan tycker att det är slitet.
Samtidigt blir marknadsföring via content en allt viktigare del av många kunders strategi. Av en enkel anledning: det fungerar.
För att förklara komplexa produkter och tjänster och ständigt vara valbar, behöver företag finnas där kunderna finns. Redo att berätta sin story när kunderna är det.

Därför kräver content marketing långsiktighet.
Det kan exemplevis handla om en uppdaterad och relevant hemsida, ett insiktsfullt nyhetsbrev eller ett videoformat som bygger långsiktig lojalitet med relevanta målgrupper.

En del av content marketing är native advertising.
Här handlar om att skapa innehåll i köpta kanaler, som är just native. Dvs innehåll som känns naturligt, som smälter in och linjerar med användarupplevelsen på plattformen det verkar på.

Kan content marketing ersätta all annan marknadsföring? Nej, det är mixen som ger resultat.
Din content marketing-strategi bygger långsiktiga relationer, och säkerställer att du ständigt är valbar och top of mind. Mer säljdrivande annonsering, ger större effekt om du redan krattat med långsiktig content marketing.
Det ena funkar inte utan det andra.

Är en native-kampanj via vårt nätverk rätt väg att gå? Eller är det innehåll till en mer omfattande content marketing-lösning som är nyckeln?

Oavsett vilket så hjälper vi dig.


 

TEMPO
Hej då, långdragna strategier och styrgruppsmöten.
Vi vet att du som kund redan har din interna strategi på plats. Nu vill du ha tempo och kvalitativa content-lösningar. Taktik istället för strategi, helt enkelt.
Det är därför som We Are Stories jobbar taktiskt för att snabbt leverera content som gör jobbet –
både i kundens egna kanaler och i köpt media.

We are tactics


Vi vet att tempo och time to market är viktigt. Det är därför vår process har fokus på taktik istället för långdragen strategi ...

We are production


Alla har en story att berätta. Och vi vet hur. Idag när vi alla översköljs av budskap, är det viktigare än någonsin att skapa innehåll som är engagerande, relevant, inspirerande och som upplevs trovärdigt.

We are distribution


Vill du nå ut brett nationellt med ditt budskap? Eller är ditt fokus lokalt eller nischat? Vi erbjuder unik distribution via 200 premiumsajter.

Kontakta Oss
We Are Stories AB
Smålandsgatan 16
111 46 Stockholm

Mattias Nordenberg

mattias.nordenberg@leeads.com

0735067894