We are … PRODUCTION


 

WE ARE MAKING
Alla har en story att berätta. Och vi vet hur.
Idag, när vi alla översköljs av budskap, är det viktigare än någonsin att skapa innehåll som är engagerande, relevant, inspirerande och som upplevs trovärdigt.

Det är då du som kund får störst utväxling på din investering – bra innehåll ökar kännedom, bygger varumärke, gör dig valbar och ökar köpintentionen.

Genom att redan från början vara tydliga med för vem innehållet görs, och var det ska synas, säkerställer vi att slutprodukten skapar bästa möjliga resultat.

Och det fina är: Användarna känner igen bra innehåll när de ser det, och då konsumerar de. Eftersom bra innehåll alltid vinner. Och bra innehåll skapar bra affärer.

Vi skapar ditt innehåll från grunden, och säkerställer att det är anpassat för respektive kanal.
Vi gör research, intervjuar och producerar – såväl text som video.


 

WE ARE SHAPING
Har ni redan tagit fram eget innehåll, som ni vill nå ut med?
Det fixar vi.

Via vår tjänst Shaping anpassar och optimerar vi innehållet. Vi utgår från era mål och innehållets budskap, och säkerställer att vi är bulls eye mot er målgrupp.
Bra native smälter in, och blir en naturlig del av övrigt innehållet på plattformen där det syns.
Med vår kunskap om kontext och tonträff ser vi till att ert innehåll flyger.
Vi rekommenderar rätt sajter och målgruppsvertikaler för att uppnå högsta möjliga effekt.


WE ARE STARS
Vill du kommunicera ditt budskap eller varumärke med hjälp av relevanta personer med många följare?
Det hjälper vi dig med!

I dagens massiva informationsbrus är tilltro och identifikation två byggstenar som blir allt viktigare.
Vi lyssnar lite extra mycket på de som vi gillar och litar på.
Därför erbjuder vi möjligheten att göra content-samarbeten med influencers, både B2C och B2B. Det kan vara en del av native-kampanjen – eller hela.
Med vårt omfattande distributionsnätverk i ryggen kan vi kombinera influencerns egna kanaler med ytterligare kraft och rätt kontext på de 200 svenska premiumsajter vi jobbar med.


 

WE ARE PICTURES
En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Och det stämmer – hjärnan tar snabbare till sig bilder än text.
Bra bilder fungerar som indragare till innehållet, bygger autencitet och väcker intresse.

Precis som det övriga innehållet är det vid valet av bilder viktigt att tänka på målgrupp och vad som intresserar den.
Ska du gå gå lokalt med din kampanj? Då är bilder med lokalförankring och hög igenkänningsfaktor viktiga för att relevansen ska bli så hög som möjligt. Ska du prata till en specifik målgrupp? Se till att dina bildval lirar med målgruppens intressen och preferenser.

Vi på We Are Stories hjälper dig gärna med unika bilder; nationellt, lokalt och nischat då vi vet vilken extra effekt det ger. Och ni erbjuds, precis som med skrivet innehåll, möjlighet att fortsätta använda bilderna i dina egna kanaler. Likväl kan det behövas formatanpassningar för att varje kanal ska nyttjas på maximalt sätt vilket också säkerställs och optimeras utifrån respektive situation.

We are tactics


Vi vet att tempo och time to market är viktigt. Det är därför vår process har fokus på taktik istället för långdragen strategi ...

We are production


Alla har en story att berätta. Och vi vet hur. Idag när vi alla översköljs av budskap, är det viktigare än någonsin att skapa innehåll som är engagerande, relevant, inspirerande och som upplevs trovärdigt.

We are distribution


Vill du nå ut brett nationellt med ditt budskap? Eller är ditt fokus lokalt eller nischat? Vi erbjuder unik distribution via 200 premiumsajter.

Kontakta Oss
We Are Stories AB
Smålandsgatan 16
111 46 Stockholm

Mattias Nordenberg

mattias.nordenberg@leeads.com

0735067894