We are … DISTRIBUTION

KÖPT MEDIA
Vill du nå ut brett nationellt med ditt budskap?
 Eller är ditt fokus lokalt? 
Kanske vill du nå specifika målgrupper i relevant kontext? Vi har lösningen.

We Are Stories erbjuder unik distribution. I vårt nätverk finns över 200 svenska premiumsajter – allt från flera av Sveriges starkaste morgon- och lokaltidningar till målgruppsanpassade nischsajter inom tex sport, tech, finans, träning och hälsa.

Vi erbjuder såväl nationellt genomslag som vertikaler för att nå just dina målgrupper i rätt kontext.
Vi publicerar innehållet i det redaktionella flödet och optimerar kampanjen i realtid för att säkerställa bästa möjliga utfall. 
Vi skräddarsyr det mest effektiva paketet för just din kampanj.


 


EGNA KANALER
För att maximera alla de fördelar ditt innehåll kan ge er, bör det anpassas efter egna kanaler.
På We Are Stories har vi erfarenheten och anpassar innehåll för respektive kanal. För visste du att bra innehåll ger dig dessa fördelar:

• Fler indragande plattformar till er sajt
• SEO-kraft vilket ger er högre ROI på SEM
• Längre besökstider från era besökare
• Tydlighet i kommunikationen och frekvens i era budskap
• Effektivare kommunikation i både tid och pengar
• Varumärkesstärkande

• Sociala Medier
Innehåll/content mår som bäst när det optimeras efter sin kanal, och detta gäller även de sociala kanalerna. Här finns ett par saker som är viktiga att tänka på, formatet som till 90% nyttjas i de respektive apparna behöver vara helt mobilanpassade.
Bilden som indragare fyller en ännu större roll – och här delar du som annonsör utrymme med besökarens bästa vänner, nätverk och intresseområden. Därför är nyttan för besökaren kring innehållet du vill få ut A och O. Här är det viktigt att möjligheten till engagemang finns, från enkla frågeställningar till intressanta, roliga eller uppseendeväckande inlägg.

• Blogg
Att bjuda på ett inspirerande innehåll som skapar nytta för era besökare/kunder har flera fördelar. Det stärker era kundrelationer och ger en närmre och personligare bild av vilka ni är. Är ni ett stort bolag kan bloggen skapa en personligare och närmare relation, medan ett litet bolag kan bidra med spetskompetens och skapa en känsla av att verka större. Att mixa eget innehåll med inspirerande artiklar skapar värde!

• Podd
Få medieslag erbjuder så lång tid med besökaren som en podd. Här, i en brusfri och väldigt personlig miljö, finns mycket tid för både påverkan och stärkande av ert varumärke och era produkter/tjänster. Podden bygger relationer och kommer nära. Att nyttja poddens innehåll i andra kanaler är också ett sätt att skapa större räckvidd och mer engagemang.

• Sajt
Idag vet vi att kundens köpresa ser olika ut och att det krävs påverkan, information och guidning för att kunden ska fatta beslut om köp. Därför är det viktigt att guida kunden och hålla den i handen längs köpresans gång – och undvika att de hoppar av! Detta görs enklare genom att erbjuda innehåll i trattens alla skeden: Upptäcka (awarness), Lära/Välja (consideration) och efter köpet också lojalisering.

• Nyhetsbrev
Genom att dela med sig av inspirerande innehåll och ge sina relevant förhandsinfo bygger du en kontinuerlig relation med dina kunder. Det är en mycket lyckosam strategi, av en enkel anledning: Att bibehålla sina kundrelationer är mycket mer kostnadseffektivt än att alltid jaga nya. Här hjälper rätt innehåll dig – att vårda, bekräfta och synliggöra dina nuvarande kunder.

We are tactics


Vi vet att tempo och time to market är viktigt. Det är därför vår process har fokus på taktik istället för långdragen strategi ...

We are production


Alla har en story att berätta. Och vi vet hur. Idag när vi alla översköljs av budskap, är det viktigare än någonsin att skapa innehåll som är engagerande, relevant, inspirerande och som upplevs trovärdigt.

We are distribution


Vill du nå ut brett nationellt med ditt budskap? Eller är ditt fokus lokalt eller nischat? Vi erbjuder unik distribution via 200 premiumsajter.

Kontakta Oss
We Are Stories AB
Smålandsgatan 16
111 46 Stockholm

Mattias Nordenberg

mattias.nordenberg@leeads.com

0735067894